header

CookiesAccept

Upozornění: tato stránka používá cookies a podobné technologie.

Pokud nezměníte nastavení prohlížeče, souhlasíte s tím.

Rozumím

Podpořte senátní kandidáty KSČM v internetovém hlasování

cherry.jpgJiž jen dny nás dělí od dalších důležitých voleb. Ve dnech 15.10. ? 16.10.2010 nás čekají jednak volby komunální a potom také 1. kolo voleb do Senátu a to ve 27 senátních obvodech. KSČM v těchto volbách bude obhajovat posty více než 4 tisíc zastupitelů a také jedno místo v Senátu. Komunální volby jsou velmi důležité, na obecní úrovni se rozhoduje o kvalitě života a zejména dostupnosti veřejných služeb v tom kterém místě. Proto je nezbytně nutné volit kandidáty odborně i mravně způsobilé, kteří mají sociální cítění a budou se vždy brát za obhajobu občanských a sociálních práv občanů.

            Nyní v předvolebním období probíhají nejrůznější výzkumy veřejného mínění a preferencí politických stran. Tyto průzkumy se musí vždy brát s velkou rezervou, ale není dobré je na druhé straně ani úplně ignorovat a přehlížet. Mohou sloužit alespoň pro základní orientaci a také být důležitou pobídkou k co největší aktivitě těsně před volbami. Jejich motivační prvek tedy jistě nelze podceňovat.

 

            Jeden z takových průzkumů probíhá nyní i na webu. Na stránkách www.pruzkum.valek.net  můžete aktuálně a to až do 10. října 2010 podpořit senátní kandidáty KSČM. Hlasujte pro ně v této anketě. I když je to jen jeden z mnoha průzkumů, nevedou si v něm právě naši kandidáti zatím vůbec dobře. Vše lze ale ještě obrátit ve prospěch kandidátů komunistické levice. Podpořte tyto kandidáty a vyzvěte k podpoře i své známé a přátele! Současné výsledky neodpovídají vůbec realitě, jelikož hlasování ovládli velmi výrazně příznivci pravicových kandidátů. S tím bychom se určitě neměli smířit!     Bc. Miroslav Pořízek, Tovačov.

Partneři:
partneri-kscm
partneri-sckp
partneri-sos
partneri-wdfy
partneri-solidnet
partneri-ceske-mirove-hnutípartneri-festival
partneri-kcp

 partneri-stripkyzesveta

©  Komunistický svaz mládeže

Licence Creative Commons
Toto dílo podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 4.0 Mezinárodní License .