header

CookiesAccept

Upozornění: tato stránka používá cookies a podobné technologie.

Pokud nezměníte nastavení prohlížeče, souhlasíte s tím.

Rozumím

Topolánkova reforma? Protesty sílí

14. února podpoříme demonstraci pořádanou mladými sociálními demokraty, kteří před tím podpořili naší demonstraci za zachování úrazové nemocnice a která se opět uskuteční v Brně na Moravském náměstí a 25. února budeme v Praze demonstrovat proti vládě, všeobecnému zdražování, zpoplatnění zdravotnictví, snahám o zavedení školného, útokům na důchodový systém, proti nezaměstnanosti a destrukci sociálního systému, za důstojný život místo živoření, tedy za socialismus. Tuto demonstraci pořádá Pražská rada KSČM spolu s Komunistickým svazem mládeže a dalšími organizacemi.

Podpisy na petici proti všeobecnému zdražování, přestože je zde za petiční výbor uveden Standa Grospič i s názvem strany (tedy KSČM) sbírají i zaměstnanci - konkrétně zdravotní sestry v Úrazovce. Za 5-6 petičních akcí se již blížíme k 1000 podpisů. Další petiční akce již brzy proběhnou v Jičíně a Přerově. Naší petiční akci přijel podpořit i člen klubu KSM Praha 12.
Další protestní akce budou růst spolu s tím, jak budou stoupat snahy Topolánkovy vlády o totální destrukci sociálního systému a rozprodávání naší společnosti nadnárodnímu kapitálu, reprezentovanému Evropskou unií a dalšími institucemi. Náš cíl je jasný - ani ta nejnepatrnější částečka sociálně solidárního státu nebude obětována bez boje. Je potřeba porazit systém útlaku, vykořisťování a válek a nastoupit cestu míru a mezilidské solidarity, tedy cestu socialismu.

rec-

Partneři:
partneri-kscm
partneri-sckp
partneri-sos
partneri-wdfy
partneri-solidnet
partneri-ceske-mirove-hnutípartneri-festival
partneri-kcp

 partneri-stripkyzesveta

©  Komunistický svaz mládeže

Licence Creative Commons
Toto dílo podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 4.0 Mezinárodní License .