header

CookiesAccept

Upozornění: tato stránka používá cookies a podobné technologie.

Pokud nezměníte nastavení prohlížeče, souhlasíte s tím.

Rozumím

Soumrak bohů

Evropané přijali americká pouta ochotněji než kterýkoli jiný podrobený lid v dějinách.

Amerika nejenže pobila všechny evropské bohy, ale naše morální zbabělost zajišťuje, že ve Valhalle nebude místo ani pro naše bohy, ani pro nás. Jsme ubohá, odsouzená cháska. My Evropané jsme přijali svá americká pouta ochotněji, než kterýkoli jiný podrobený lid v historii. Nejlepší protest, který jsme dokázali zvládnout, je protest německého fotbalového týmu, kterému se v Kataru vysmáli a spolu s ním i celému jejich obéznímu národu.

Zdá se, že náš box musí být nyní odstraněn z olympiády, moderní parodie Coca Coly na naše starověké řecké hry, kdy Sparťané a jejich četní nepřátelé odložili své spory na pár lehkovážných týdnů, kdy proti sobě postavili dovednosti v lukostřelbě, boxu a zápasu.

Přímým problémem boxu je, že v něm vynikají Rusové a Rus Umar Kremlev je v něm nejen organizační silou, ale zajistil pro něj finance od Gazpromu, který, hrůza hrůzy, je ruským plynárenským gigantem, který má nesrovnatelně více peněz na to, aby se spálil na takových lehkovážnostech, než vy nebo já.

Zdá se, že všichni vazalové NATO jsou tak ožralí, že nevědí, čí jsou (v originále autor použil nádhernou anglickou frázi nerozeznají svůj zadek od lokte; pozn. překl.). Sotva jsem napsal o Welbym, o tom církevním anglikánském podvodníkovi, který poskakuje jako jehně v ukrajinském sněhu, Stephen Karganovič napsal parádní článek o učebnicové genocidě, kterou Zelenského ničitelé ikon provádějí na těch zbytcích Reichu, které jsou ještě pod kontrolou té kokosové hlavy. Ani slovo od Welbyho, nebo, což je důležitější, od mužů v sukních, jako je papež František, o této repríze syrské genocidy MI5. Jak zvláštní, když je to na nás!

Jak šikovní spisovatelé musíme být, tam nahoře se Serenusem Zeitblomem, vypravěčem ve Faustovi Thomase Manna, jehož synové slouží ve Wehrmachtu, zatímco on vypráví o sestupu Německa temného věku mezi lety 1943 až 1946, což je úplně jiná éra než v roce 1940, kdy celá Říše vítala triumfální návrat svého hákového boha z dobyté Paříže. Zdá se, že i my jsme byli strženi hollywoodským jingoismem, ve stylu Krysaře (následujíce někoho, i když jim ublíží nebo zklame; pozn. překl.), stejně jako se stalo obyčejným Němcům v tomhle kabaretním klipu. Ať už nás NATO opije čímkoliv, musí být stejnou ničitelkou duší jako ti diktátoři WEF (Světového ekonomického fóra) Ardern, Trudeau, Marin a Klaun Kníže Zelenský, kteří všude strkají nos, ve stylu Scarface, jak kdyby šňupali kokain.

Plus ça change, plus c'est la même chose (Čím více se to mění, tím více je to stejné). Po nástupu papeže Benedikta XVI na papežský stolec jeho zesnulý bratr Georg vysvětlil, že člověk buď vstoupil do Hitlerjugend, nebo zůstal doma; nacistické podmiňování vám nedalo jinou možnost, stejně jako americké podmiňování nedává dnešní mládeži jinou možnost, než vegetovat jako mroži na pohovce, válet se v Netflixu, s plechovkami moštu a pytlíky koksu, kde kromě hologramů Kim Kardashianové a klauna knížete Zelenského nikdo neposkytuje intelektuální stimulaci.

Naši evropští bohové byli k smrti vykastrováni a nahrazeni politiky se sníženou cenou, jako je Ursula von der Leyenová, která okouzluje irský parlament svými hibernofobickými figurami (zde míněno odporem vůči Irům; pozn. překl.), když nás nabádá, abychom se vrhli na pohřební hranici (zde hranice ve významu vatra, hranice dřeva, na níž se upaluje; pozn. překl.) Evropy.

Ale protože to stojí příliš mnoho úsilí, jsme zavaleni rodinami ukrajinských ikonoklastů (bořitelů víry nebo institucí; pozn. překl.), kteří jsou oslavováni spíše jako hrdinové než jako spolupachatelé výše načrtnutých válečných zločinů. I když jsme v podivné situaci, že každý z našich politiků jedná proti našim zájmům, nemůžeme si opravdu stěžovat, když je volíme bez ohledu na to, jak pupeční je jejich spojení s organizovaným zločinem, ostrovem orgií (zde míněn ostrov Little Saint James [součást karibských Panenských ostrovů], v soukromém vlastnictví, známý jako „ostrov hříchu“; pozn. překl.) a mezinárodními kokainovými syndikáty.

I když jsou Irové v nacistických tajných sázkách nejnižší třída, spodina, na britské bodovací kartě by stálo, že to alespoň zkusili. Sešli se za Jeremym Corbynem, který byl pak navlečen do všeho od svého krejčovského stylu až po svou bezúhonnost přes oblečené lumpy, jimiž je více Kim Kardashian(-ová) než Kim Čong-il. Britové hlasovali pro brexit, opustili Rudou zeď se ocitli opuštění a zrazení a na každém kroku. Není divu, že chřadnou nad pitím vlažného piva a sledováním, jak jejich vlažný fotbalový tým kope do míče.

Jaký má smysl, aby zvedli zadek? Když jedou do obchodu pro mléko, aby si jej dali do čaje, zabíjejí planetu a jsou horší než Hitler a skoro tak špatní jako Putin, který, jak jim s vážnou tváří říkají jejich vlastní klony Von der Leyenové, je horší než sám ďábel, pokud někdo protestuje nebo pokud se někdy stane neštěstí na nejodlehlejších statcích Albionu, když se otelí kráva, je na vině Putin.

Tvrdit opak je dezinformace, podle Aoife Gallagherové, jejíž kniha na stejné téma je tak dezinformovaná, že se nabízí otázka, proč jsou takoví lokajové najímáni a proč a jak pomáhají vodit nás za nos v kontrastu s nesrovnatelně podstatnější prací Andrewa Doyla.

Jediný důvod, který mohu uvést, je, jak Doyle a bývalý špion CIA Zbigniew Brzeziński nezávisle na sobě vysvětlili, že Gallagherová, Welby a jim podobní jsou součástí obrovského systému gulagů, jež vězní naši mysl, aby nás ohlupovali do takové míry, že nerozeznáme své zadky od loktů. Ani nic jiného.

Nejde o intelektuální elitářství nebo něco takového. Potřeba písařů a úředníků z kanceláří, kteří osídlili díla Charlese Dickense, je pryč; Světové ekonomické fórum je nepotřebuje ani nic a nikoho, co se nedá v dnešní době Coca Coly zpeněžit. Zapomeňte na francouzskou nebo italskou kuchyni. Myslete jen na sůl, cibuli, pepř a cukr, abyste dochutili své šváby. Klaus Schwab to řekl a napsal už mnohokrát. (viz Eating Insects as We Freeze in the Dark — Strategic Culture (strategic-culture.org) ; pozn. překl.)

Američtí páni Evropy rozhodně nepotřebují NordStream. Až moc velká smůla pro naše holandské a německé babičky, které mrznou k smrti, ale co, nestálo za to odsoudit naše babičky k hrozné smrti, abychom Putinovi udělali monokl?

Když už mluvíme o tom Putinovi, chystá se plán, jak jeho (sic) ruskou ropu zastropovat na 60 dolarech za barel. Ale kromě otázek pojištění, které z toho plynou, chystá se i jiná agenda?

Když se podíváme na údaje z minulosti, pokud se britská speciální loďařská služba nepokusí o útok na NordStream v Jihočínském moři, je velmi nepravděpodobné, že by se ruská ropa stala zdrojem velké pojišťovací katastrofy. A pokud by skutečně šlo o ropu, pak by NATO jistě mohlo rozjet těžbu ve svých porobených libyjských, syrských a iráckých koloniích. I když jsou ruské toky ropy velmi značné, nejsou nikde tak stěžejní jako v Suezském průplavu, který je pevně ve strategické kapse NATO.

Plánem hry NATO je tedy udělat z Ruska Sýrii, udělat z Ruska, z jeho produktů, z jeho kultury a jeho národů  vyvrhele, a, jak praví jejich vtip, vybudovat něco lepšího, podobně jako jsou jejich nacističtí proxies, reprezentanti, na Ukrajině a jejich proxies ISIS v Sýrii a Iráku, jejichž vyrabované artefakty „překvapivě“ skončily jako vycpaní papoušci v britských muzeích.

I když 10. armáda Wehrmachtu při svém ústupu z Monte Cassina vyvinula značné úsilí, aby zachovala svou drahocennou uměleckou sbírku, NATO a jejich nacističtí a ISIS vymahači takové zábrany nemají. Schwabův plán na vybudování lepšího byznysu spočívá v likvidaci Jezídů, Drúzů, Alawů a těch Ukrajinců, kteří čtou Dostojevského, Tolstého, Manna nebo Feuchtwangera, stejně jako kohokoliv, kdo má uši pro Čajkovského nebo Wagnera, jehož hudba podle NATO patří jen do hollywoodských Bugs Bunny, Apocalypse Now nebo Zrození národa.

V opeře Götterdämmerung (Soumrak bohů), závěrečném dílu série hudebních dramat Richarda Wagnera Ring des Ninelungen (Prsten Nibelungův), má bohyně přírody líčit, jak je Valhalla vypleněna a bohové pobiti. Má-li si Evropa uchovat své bohy, svůj průmysl, svou kulturu nebo cokoliv jiného, co stojí za to uchovat, pak musí vyhladit Američany, kteří od roku 1945 vojensky okupují velké části našeho kontinentu, stejně jako klíčové japonské uzly.

Když se Japonci vzdali Australanům, Britům a Holanďanům v Tokijském zálivu, museli, stejně jako Kleopatra a egyptská kobra dávných dob, přijmout za své nepřehlédnutelné a nestravitelné, což v jejich případě, stejně jako na Filipínách na počátku dvacátého století, znamenalo americkou vojenskou a intelektuální okupaci. Američané nadále používají Japonsko, Filipíny a celou západní Evropu jako toaletní papír a znesvěcují je, jako to dělali na Kubě za Batisty. Ať jsou kdekoliv, jsou prokletím.

Odvanulý jako vítr je z Japonska duch daimjó, bušidó, samurajů a kamikadze, božský vítr, který stál proti Čingischánovi a byl připraven v létě 1945 na smrt bránit japonskou vlast proti loupeživým Američanům. Jedinou nadějí pro Japonsko, pro Filipíny, pro Vietnam a pro celou Evropu je nyní návrat k tomuto duchu, který byl naposledy viděn v Hanoji, když američtí váleční zločinci byli předváděni jako bezbožní psi po ulicích tam a v Saigonu, když poslední z těchto válečných zločinců, stejně jako Francouzi před nimi, utekli s ocasy staženými mezi nohama.

Vietnam nebyl žádný piknik, když stateční Vietnamci umírali po milionech rukou Američanů a jejich spojenců Rudých Khmerů. Přesto alespoň Vietnamci, stejně jako Syřané a Rusové, mohou říci, že jejich synové a dcery byli věrní a bojovali za vše, co je dobré a svaté. Německo, stejně jako Japonsko, se ničím takovým chlubit nemůže. To nejlepší, co tito němečtí psi, kteří neštěkají, mohou udělat, je zakrýt si ústa, zatímco jejich šéfové jim vyhazují do povětří potrubí, topí se ve stylu vévody z Clarence ve svém pivu a vnucují nám ostatním americkou loutku a všestranně imbecilní Ursulu von der Leyenovou. Oni i my jsme ubohá, odsouzená cháska.

Článek se původně objevil na Strategic Culture Foundation online journal.  (https://strategic-culture.org). Autor je původem Ir.

Překlad VS

Partneři:
partneri-kscm
partneri-sckp
partneri-sos
partneri-wdfy
partneri-solidnet
partneri-ceske-mirove-hnutípartneri-festival
partneri-kcp

 partneri-stripkyzesveta

©  Komunistický svaz mládeže

Licence Creative Commons
Toto dílo podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 4.0 Mezinárodní License .