header

CookiesAccept

Upozornění: tato stránka používá cookies a podobné technologie.

Pokud nezměníte nastavení prohlížeče, souhlasíte s tím.

Rozumím

5 belgických herců podpořilo 5 kubánských hrdinů

Minulý rok se pětice známých vlámských herců ve spolupráci s Belgickým výborem pro osvobození Pětice rozhodla bojovat za osvobození Kubánské pětice. Chtějí využít své proslulosti v Belgii k přesvědčení veřejného mínění, aby zareagovalo proti tomu nespravedlivému případu. 11. září, v předvečer 11. výročí uvěznění Gerarda, Hernanda, Ramóna, Reného a Fernanda se budou snažit upoutat pozornost veřejnosti tím, že se nechají uvěznit ve vězení, jež si sami připraví, se sloganem ?Přidej se ke Kubánské pětici?. Budou se tvrdě snažit přesvědčit mnoho dalších Belgičanů, aby se k nim připojili a nechali se s nimi na nějakou dobu symbolicky zavřít do cely. Aktéři budou živě napojeni na webové stránky. Bylo by krásné a působivé, kdyby v jiných částech světa proběhly podobné akce. Budeme vás na našem webu o těchto akcích informovat. 

 Má-li Váš výbor zájem podílet se na této mezinárodní věznitelské akci, kontaktujte nás prosím na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.  
Děkujeme Vám za spoluúčast ! Výbor na osvobození Pětice, Belgie  Isabelle Vanbrabant (ICS, Iniciative Cuba Socialista, Belgie) Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

10. srpna 2009

Partneři:
partneri-kscm
partneri-sckp
partneri-sos
partneri-wdfy
partneri-solidnet
partneri-ceske-mirove-hnutípartneri-festival
partneri-kcp

 partneri-stripkyzesveta

©  Komunistický svaz mládeže

Licence Creative Commons
Toto dílo podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 4.0 Mezinárodní License .