header

CookiesAccept

Upozornění: tato stránka používá cookies a podobné technologie.

Pokud nezměníte nastavení prohlížeče, souhlasíte s tím.

Rozumím

Haló noviny od července pravidelně na webových stránkách monitoringu zpravodajství www.pravednes.cz

Haló noviny patří v České republice nepochybně k důležitému a kvalitnímu alternativnímu zdroji informací. Jednak jde o jediný levicový deník, který u nás vychází a také prakticky zároveň i jediný nebulvární deník u nás. Navíc deník skutečně český, což je dnes u nás už také ojedinělé. Také prostor, který v tomto deníku dostávají názory čtenářů je u nás unikátní a jedinečný. Jiné deníky tak velký prostor pro názory čtenářů neposkytují. Haló noviny jsou dnes novinami skutečně lidovými. Čtenář se z nic dozví skutečně reálné informace, žádné povrchní senzace. Na druhou stranu zde existuje reálně velký problém s dosahem těchto novin směrem ke čtenářské obci. Noví čtenáři jistě přibývají, ale spíše zvolna.

Stejný problém je i s pravidelnými předplatiteli. Mnoho komunistů, sympatizantů či voličů strany dokonce o existenci deníku neví či jej nečte. Je tedy nutné i vzhledem k dlouhodobě trvající informační blokádě aktivit komunistů a jejich činnosti co nejvíce rozšiřovat mezi veřejnost informace o existenci jediného levicového deníku u nás Haló novin. Využívat každé vhodné příležitosti, kterak lidem ve svém okolí sdělit, že Haló noviny jsou zde právě pro ně jako zdroj nebulvárních a aktuálních, objektivních informací. Možností jak propagovat Haló noviny je přitom celá řada. Propagace na stranických veřejných vývěsních tabulích či spřátelených organizací, předávání novin k dalšímu přečtení ve svém okolí, využívat výlepové plochy k info. o Haló novinách či umístění odkazu na webových stránkách. Možností je skutečně celá řada. Samozřejmostí by měla být výrazná propagace Haló novin na stranických akcích pro veřejnost i při volebních kampaních, tedy i letos na podzim.

Zapojit by se měl každý kdo má nějaký nápad. Koncem července letošního roku se mi podařilo umístit odkaz na vždy aktuální vydání Haló novin i na webové stránky monitoringu zpravodajství ? webové stránky www.pravednes.cz. Tyto stránky denně navštíví několik tisíc lidí. Je šance, že tak přibudou noví čtenáři. Budiž tento drobný krok další pobídkou i pro jiné formy propagace Haló novin při všech vhodných příležitostech. Škoda jen, že ten odkaz zde nebyl již mnohem dříve.  Myslím, že je v zájmu všech levicově smýšlejících lidí a nejen nich, aby zde byl a zůstal silný a kvalitní levicový deník. Je proto nezbytné jej neustále propagovat a informovat o něm ostatní.  

Bc. Miroslav Pořízek, Tovačov

Partneři:
partneri-kscm
partneri-sckp
partneri-sos
partneri-wdfy
partneri-solidnet
partneri-ceske-mirove-hnutípartneri-festival
partneri-kcp

 partneri-stripkyzesveta

©  Komunistický svaz mládeže

Licence Creative Commons
Toto dílo podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 4.0 Mezinárodní License .