header

CookiesAccept

Upozornění: tato stránka používá cookies a podobné technologie.

Pokud nezměníte nastavení prohlížeče, souhlasíte s tím.

Rozumím

Děkujeme za podporu, bojujeme dále!

cherry.jpgVolby skončily. Jinak, než bychom si přáli. Neskončily vítězstvím komuistů, to asi nikdo neočekával, neskončily levicovou většinou. Skončily vítězstvím pravice. Lidé podlehli vábničkám a nalítli "novým stranám", ODS2 a ODS3 (přeběhlíci TOP09 a podnikatelé VV), které se stejně s ODS v boji o poslední zdroje a jistoty dolních 10 milionů spojí. Nespokojení nevolili, bohužel. Skoro 40% občanů prostě neřeklo NE kapitalistické devastaci a krizi, ani se nevyjádřilo...

V napjatých finančních podmínkách žije 2/3 domácností. Přes 60% lidí má podprůměrnou mzdu a pravicová politika způsobuje jejich další zbídačování. 2/3 lidí bylo proti radaru a pravicová politika závislost na agresivní politice USA a jeho spojenců přímo slibuje..

Kostky jsou vrženy. Krizi nebudou platit ti, kteří jí způsobili. Ale my, lidé práce. Bohatí budou dále bohatnout a my rýt držkou o zem. Nemocní se budou bát jít k doktorovi a odejít z práce marodit, lidé budou držet hubu, aby nebyli vyhozeni bez důvodu z práce.

Mladé rodiny budou mít obavy mít děti, jistoty přestanou existovat. Důchody se změní v byznys jako všechno okolo nás. Lidská důstojnost a slovo "člověk" přestane existovat. Místo něho bude znít "za kolik"...

Ano, TOP09 a VV splnily svou úlohu. Zkorumpovaná ODS předala hlasy narychlo vytvořenému subjektu, protestní hlasy přešly k VV. Také Zeman si může gratulovat, oslabil levici o důležitá procenta... Jak krásná šachovnice.... Otevřou se lidem oči? Nebo mlčky sklopí oči a budou nadávat jen doma či v hospodě?

Ne, ještě jsme tady my, komunisté. Byli jsme a budem. A vždy budeme stát na straně neprivilegovaných. Boj prostě pokračuje. Proti škrtům, sobectví a bezpráví postavíme hráz lidské solidarity!

Partneři:
partneri-kscm
partneri-sckp
partneri-sos
partneri-wdfy
partneri-solidnet
partneri-ceske-mirove-hnutípartneri-festival
partneri-kcp

 partneri-stripkyzesveta

©  Komunistický svaz mládeže

Licence Creative Commons
Toto dílo podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 4.0 Mezinárodní License .