Úvodní stránka arrow Kultura arrow Kapela Redska Monday, October 14 2019  
Kdo jsmeWho we areKontaktujte násKalendář akcíOdkazyInternationalNávštěvní kniha
Advertisement
Kapela Redska
Pátek, 17 červenec 2015

Redska je italská komunistická RASH kapela, hraje ska-punk a spolupracuje s kapelami jako Banda Bassotti, nebo Los Fastidios.

V roce 2004 vydali své první oficiální album s názvem "Mi son sbagliato nel confondermi", v roce 2007 bylo vydáno znovu v aktualizované verzi s živými vystoupeními a videoklipem od One Step Records.

V roce 2008 vydali druhé album s názvem "Le mie prigioni" ("Mé vězení") s One step Records a Mad Butcher Records, texty jsou zejména o politice, náboženství, práci a proti válkám a rasové diskriminaci. Kapela měla turné po Itálii, Chorvatsku, Švýcarsku, Rakousku, Německu, Francii a České republice.

V roce 2011 vydali třetí album s názvem "La Rivolta" s Mad Butcher Records, během toho ještě další dvě nahrávky vydané pod názvem "MSSNC" a společné album s kapelou The Offenders s názvem "Rude League", (Mad Butcher Records/ Kob Records/RedStar73 Records).

 

Diskografie

  • 2004 - Mi son sbagliato nel confondermi
  • 2007 - Mi son sbagliato nel confondermi 2007 edition
  • 2008 - Le mie prigioni
  • 2011 - MSSNC (Mi son sbagliato nel confondermi new edition)
  • 2011 - Rude League (EP-Split with The Offenders)
  • 2012 - La rivolta

 

Členové:

  • Il Duca,
  • Lord RockSteady Montz,
  • De Veggent,
  • Aflo,
  • Gelo

 

Youtube

 

Partneři:
http://www.kscm.cz
http://www.sosstudent.cz
http://www.kubadnes.cz
18. světový festival mládeže a studentstva
http://davdva.sk/
http://www.klub-pohranici.cz/
Top of Page Powered by Mambo Open Source
© 2019 Komunistický svaz mládeže
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.