Úvodní stránka arrow Přehled článků arrow Kultura arrow Kapela Redska Sunday, October 20 2019  
Kdo jsmeWho we areKontaktujte násKalendář akcíOdkazyInternationalNávštěvní kniha
Advertisement
Kapela Redska Tisk E-mail
Pátek, 17 červenec 2015

Redska je italská komunistická RASH kapela, hraje ska-punk a spolupracuje s kapelami jako Banda Bassotti, nebo Los Fastidios.

V roce 2004 vydali své první oficiální album s názvem "Mi son sbagliato nel confondermi", v roce 2007 bylo vydáno znovu v aktualizované verzi s živými vystoupeními a videoklipem od One Step Records.

V roce 2008 vydali druhé album s názvem "Le mie prigioni" ("Mé vězení") s One step Records a Mad Butcher Records, texty jsou zejména o politice, náboženství, práci a proti válkám a rasové diskriminaci. Kapela měla turné po Itálii, Chorvatsku, Švýcarsku, Rakousku, Německu, Francii a České republice.

V roce 2011 vydali třetí album s názvem "La Rivolta" s Mad Butcher Records, během toho ještě další dvě nahrávky vydané pod názvem "MSSNC" a společné album s kapelou The Offenders s názvem "Rude League", (Mad Butcher Records/ Kob Records/RedStar73 Records).

 

Diskografie

  • 2004 - Mi son sbagliato nel confondermi
  • 2007 - Mi son sbagliato nel confondermi 2007 edition
  • 2008 - Le mie prigioni
  • 2011 - MSSNC (Mi son sbagliato nel confondermi new edition)
  • 2011 - Rude League (EP-Split with The Offenders)
  • 2012 - La rivolta

 

Členové:

  • Il Duca,
  • Lord RockSteady Montz,
  • De Veggent,
  • Aflo,
  • Gelo

 

Youtube

 
< Předch.   Další >
Partneři:
http://www.kscm.cz
http://www.sosstudent.cz
http://www.kubadnes.cz
18. světový festival mládeže a studentstva
http://davdva.sk/
http://www.klub-pohranici.cz/
Top of Page Powered by Mambo Open Source
© 2019 Komunistický svaz mládeže
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.