header

CookiesAccept

Upozornění: tato stránka používá cookies a podobné technologie.

Pokud nezměníte nastavení prohlížeče, souhlasíte s tím.

Rozumím

Společně - i s těmi nejmenšími

Ke komunistickému hnutí patří neodmyslitelně usměvavé tváře šťastných dětí. Vždyť přece o jejich budoucnost nám jde především. A proto ke dni dětí pro ně KSČM spolu s KSM pořádá nejrůznější akce po celé republice. Jeden z dětských dnů proběhl 20. května ve Dvoře Králové. Pod záštitou komunistů zde má již dlouhou tradici. Na děti zde čekal bohatý program, spousta her, při kterých mohli změřit své síly a prokázat své schopnosti.

Velký ohlas měla část věnovaná kynologům, ani maňáskové divadlo nezůstávalo nikterak pozadu. Nejvíce však děti zaujal místní hasičský sbor. Mohly si jednak prohlédnout techniku, kterou hasiči používají, tak si i mohly vyzkoušet hašení na vlastní kůži. A kdo místo techniky raději trochu přírody, mohl se projet na koníkovi.
Celé veselí zaštítili s. Blanka Bubnová a s. Vladimír Mertlík - oba jsou kandidáty do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR za KSČM.
Nálada po celou dobu byla perfektní a nadšení dětí neutuchající. Jako by ty velké šedé mraky, které se stahovaly všude okolo a ze kterých i sem tam zapršelo, na chvíli přestaly existovat.

Jakub Holas, Veronika Sýkorová

{moscomment}

Partneři:
partneri-kscm
partneri-sckp
partneri-sos
partneri-wdfy
partneri-solidnet
partneri-ceske-mirove-hnutípartneri-festival
partneri-kcp

 partneri-stripkyzesveta

©  Komunistický svaz mládeže

Licence Creative Commons
Toto dílo podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 4.0 Mezinárodní License .