header

CookiesAccept

Upozornění: tato stránka používá cookies a podobné technologie.

Pokud nezměníte nastavení prohlížeče, souhlasíte s tím.

Rozumím

"Kultivovaná" reakce poslance Luzara na kritický podnět ze strany členů KSČM

Zveřejňujeme odpověď poslance Leo Luzara (KSČM) na věcně formulovanou kritiku poslanců za tuto stranu zformulovanou v materiálu Nacismus se vrací do Evropy, který jsme zveřejnili 18. 12. 2014. Odpověď L. Luzara Václavu Exnerovi, vedoucímu skupiny pro boj s antikomunismem, s vpravdě panským dovětkem, nechť Karlu Kluzovi, členu zmíněné pracovní skupiny předá Luzarovo psané slovo, jež by si zasloužilo toaletnějšího balení než jaké umožňuje příloha e-mailu, je názorným příkladem způsobu komunikace poslance a bývalého místopředsedy KSČM se členy strany.

 

e-mail zaslaný Václavem Exnerem poslancům za KSČM Renému Čípovi a Leo Luzarovi:

Vážení soudruzi poslanci,

jako vedoucí pracovní skupiny pro boj s antikomunismem jsem byl pověřen se na Vás obrátit s prosbou / námětem podle následujícího znění zápisu z jednání skupiny 16. prosince 2014:

"Materiál Nacismus se vrací do Evropy postoupí s. V. Exner poslancům ? členům zahraničního výboru Poslanecké sněmovny s. Renému Čípovi a s. Leo Luzarovi k dalšímu využití, především k požadavku na vysvětlení postoje České republiky, když se zdržela hlasování o přijaté rezoluci Valného shromáždění OSN o efektivnějších opatřeních k boji proti glorifikaci nacismu, neonacismu a jiných praktik. I v této oblasti by vzhledem k vážnosti situace politika KSČM měla být aktivnější."

Budeme Vám vděční, když nám sdělíte, jak byl podnět využit. Zdraví a veselé vánoce a všechno nejlepší v Novém roce 2014 přeje V. Exner


e-mailová odpověď Reného Čípa Václavu Exnerovi:

Od: "René Číp" <...>
Komu: "Václav Exner" <...>
Předmět: Odpověď: Prosba / námět
Datum: 17.12.2014 16:38
Velikost: 7,3 kB


Děkuji Ti za zprávu - vím o tom - lze se samozřejmě dotázat formou interpelace - nejbližší termín bude na lednové schůzi Sněmovny, termín jednání Zahraničního výboru je rovněž stanoven na konec ledna,.

Příjemné prožití svátečních dní Ti přeje,

René ČÍP

e-mailová odpověď Leo Luzara Václavu Exnerovi:

Od: "Leo Luzar" <...>
Komu: "Václav Exner" <...>
Předmět: Re: Prosba / námět
Datum: 17.12.2014 17:15
Velikost: 6,5 kB


Krásný den přeji Václave.

Tato otazka již byla vznesena a samozřejmě ji budeme s Renkem na zahraničním výboru opětovné vznášet. Jaké byly instrukce "postoje" EU proč tuto rezoluci nepodpořít! Je zřejmě, že zahraniční politika ČR drží "basu"a takové bude jistě oficialni stanovisko, že v bodě e písmeno 4 a.... ble ble ble jsme proste vazalové mocných. (...)

Tolik odpověd na tvou slušnou otázku, děkuji za ni.

A teď k příloze od pana Karla Kluze, řekni mu ať jde do prdele... byt jako poslanec bez jakýchkoliv informaci ihned souzen a odsouzen jako bezcharakterní trotl ženoucí se jenom za penězi mne uráží.

S pozdravem

Leo


Ing. Leo Luzar
poslanec Poslanecké sněmovny, Parlamentu České republiky
Sněmovní 4, 118 25 Praha 1

Odesláno z iPadu

(kontakty a některé citlivé informace vypuštěny)

Partneři:
partneri-kscm
partneri-sckp
partneri-sos
partneri-wdfy
partneri-solidnet
partneri-ceske-mirove-hnutípartneri-festival
partneri-kcp

 partneri-stripkyzesveta

©  Komunistický svaz mládeže

Licence Creative Commons
Toto dílo podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 4.0 Mezinárodní License .