header

CookiesAccept

Upozornění: tato stránka používá cookies a podobné technologie.

Pokud nezměníte nastavení prohlížeče, souhlasíte s tím.

Rozumím

Volte komunisty!

cherry.jpgČas voleb. Dnes a zítra. I ty můžeš rozhodnout, zda se země vydá cestou obnovy ekonomiky, cestou řešení krize ,cestou za důstojným a kvalitním životem pro každého poctivého občana. Cestou nových pracovních příležitostí, jistot v nemoci i stáří. Nebo zda budeme pokračovat v oklešťování našich sociálních a lidských práv, přicházet o práci, úspory, zdraví, svou důstojnost.

Volit pravici? Ani ve snu - pravice nepřináší žádné systémové řešení, jen hojí rány braním zdrojů chudým a dáváním bohatým, kteří ty zdroje nepoužívají pro odstranění příčin krize, většinou jen pro spekulace a tím prohlubování krize... A proto je volba ODS, party všeho schopných individuí propletených korupcí a klientelismem či TOP09 - ještě pravicovější strany prolezlé kabátníky a spjaté s hradním křídlem a zájmy USA špatnou volbou. Stejně tak je špatná volba KDU-ČSL - největšího chameleona ohánějícího se sice křesťanskými hodnotami, ale v realitě připomínajícího spíše inkvizici.... Věci Veřejné - ani náhodou! Pod líbivými frázemi o boji proti korupci se nachází zajímaví sponzoři a aféry vyplývající na povrch - že by ODS2? Zelené? Ti se vykastrovali z politiky svou nezelenou politikou sami...

Volit levici? To je již lepší. Ale koho? ČSSD? Která má levicovou rétoriku, ale bez tlaku klidně hlasuje proti levici, jako v případě mateřské? Nebo která podpořila např. agresi v Jugoslávii? Která svými přeběhlíky rozhodla o pravicové vládě? Ne, děkuji.

Zbývají skutečně jen komunisté. Ano, mají své chyby, mají svou historii, která se změnit nedá. Ale jejich program je skutečnou nadějí pro naší zemi. Jejich vize, cesta překonání kapitalismu, je řešením nejen krize, ale celospolečenských problémů celé Země.

Vole KSČM, volte číslo 6!

 

Partneři:
partneri-kscm
partneri-sckp
partneri-sos
partneri-wdfy
partneri-solidnet
partneri-ceske-mirove-hnutípartneri-festival
partneri-kcp

 partneri-stripkyzesveta

©  Komunistický svaz mládeže

Licence Creative Commons
Toto dílo podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 4.0 Mezinárodní License .