header

CookiesAccept

Upozornění: tato stránka používá cookies a podobné technologie.

Pokud nezměníte nastavení prohlížeče, souhlasíte s tím.

Rozumím

Vyvrátí soud se Šejkem Chalidem Mohamedem všechny pochybnosti o atentátu 11.9.2001?

Ani v imperialistických demokraciích nemohou být agresivní války rozpoutány pouze na základě nařízení výkonné moci. Jejich zahájení vyžaduje souhlas vysoce motivované veřejnosti, ochotné se obětovat. Vlády musí vnutit převážnému počtu svých občanů pocit křivdy a  touhy po odplatě. Stejně jako před II.světovou válkou Německu, ani Spojeným státům a jejich spojencům nehrozilo od jejího ukončení žádné vnější nebezpečí. Nezbylo nic jiného, než si záminky pro vojenské intervence vytvořit. Poměrně jednoduché bylo pro administrativu připravit útok na budovy "Světového obchodního centra" (WTC) a Pentagon, než nyní vyvracet podezření domácí i světové veřejnosti o její spoluúčasti a krytí skutečných viníků.

Obamovým neblahým dědictvím je soudně neuzavřené vyšetřování příčin atentátu 11.září 2001. Zanedlouho by měl americký federální soud projednat případ Chalida Šejka Mohammeda, který po dlouhodobém věznění a mučení nakonec vzal na sebe veškerou vinu za přípravu a vykonání teroristického aktu. Deník Washington Times (WT)  až dosud vždy s potěšením podporoval agresivní války Bushe/Cheneyho a Obamy pod heslem: "Ať teroristé platí za 11.září 2001". O to překvapivěji zapůsobila zpráva s názvem "Uzavřený kruh" z  24.2.2010, popisující  tiskové konference, uskutečněné 19.2.2010 organizací "Architekti a inženýři za pravdu o 11.září", sdružující 1000 profesionálních odborníků, v 31ti amerických městech.

Ještě větším překvapením je fakt,  že zpráva na rozdíl od minulosti hodnotí tiskové konference velmi vážně, včetně pochybnosti o tom, jak se mohly tři mrakodrapy WTC v okamžiku obrátit v jemný prach? Jak  mohly masivní ocelové traverzy, tvořící kostru budov, v důsledku krátkého, izolovaného ohně o nízké teplotě náhle padnout ? Tisícovka  architektů a inženýrů dospěla k závěru, že "Federální agentura pro mimořádné situace" (FEMA) a "Národní institut pro standardizaci a technologii"(NIST) vypracovaly nedostatečné, rozporné a klamné zdůvodnění okolností destrukce mrakodrapů a vyzývá "velkou porotu" k zahájení vyšetřování pracovníků FEMA a NIST, protože se dopustili těžkého federálního zločinu. Předseda organizace "Hasiči za pravdu o 11.září" Erik Lawyer vyjádřil na tiskové konferenci v San Francisku podporu hasičů požadavkům architektů a inženýrů. Zdůraznil, že nebylo nikdy  provedeno řádné soudní vyšetřování příčin požáru, Nebyl dodržen předepsaný postup vyšetřování, místo zločinu bylo zničeno. Rovněž potvrdil existenci  více než sta svědků, kteří slyšeli před nárazem letounů do budov explose a vlastní i důkazy v podobě   rádio, audio a video záznamů.

Na tiskové konferenci prezentoval  fyzik Steven Jones důkazy o přítomnosti "nano-termitu" v troskách zdiva budov "Světového obchodního centra", zjištěné  mezinárodním grémiem vědců, vedeném chemikem,  profesorem Nielsem Harritem z Kodaňské univerzity. Nano ? termit je vysoce explosivní moderní výbušnina, schopna v okamžiku roztavit ocelové traverzy.

Pro administrativu a s ní spojena korporativní média bude nyní složitější než dříve bagatelizovat výsledky práce architektů, inženýrů, hasičů a vědců tvrzeními o "konspiračních teoriích", protože žádnou nenabízejí. Shromáždili a zabezpečili důkazy, zpochybňující  oficiální zprávu. Administrativa (jako vždy) spoléhá na to, že existuje dostatečné množství Američanů, kteří budou věřit čemukoli, co jim předloží, bez ohledu na to, kolikrát jim lhala. Nehledě na válečné výdaje ohrožující sociální zabezpečení a zdravotnictví, války rozpoutané na základě lživých tvrzení o zbraních hromadného ničení v Iráku, o spojení Saddáma Husajna s Al Kajdou, afghánské účasti na atentátech 11.září a íránských jaderných bombách, které jsou medializovány tak, aby se mohly stát záminkou pro další americkou invazi na Středním východě, stále více než polovina Američanů věří vyfantazírovaným vládním historkám o muslimské konspiraci, která přechytračila celý Západní svět. Lidem nevadí ani to, jak často vláda mění a upravuje  děj příběhů. Na příklad: Američané  poprvé uslyšeli o Usamu Bin Ladinovi, když mu prezident G.W.Bush přišil útoky z 11.září. Po mnoho let videozáznamy Ladinových vystoupení, které znalci označili za zfalšované, sloužily ke klamání důvěřivých Američanů. Později nahradil Usamu bin Ladina. génius Chalid Šejk Mohamed, který se po 183tím mučení přiznal, že připravil atentát 11.září. 2001. Mučením získané důkazy byly platné ve středověku. V USA, od jejich vzniku v roce 1776, neplatily nikdy. Ale jak odsoudit strůjce atentátu, jestliže republikánským federálním soudcům, jmenovaným prezidentem Bushem, může administrativa předložit pouze důkaz v podobě "dobrovolného" přiznání Chalida Šejka Mohameda, že hrozný zločin spáchali jím vedení muslimští teroristé.

Výkony obviněného jsou neuvěřitelné. Chalid Šejk Mohamed je dokonalejší než super hrdina "V" z fantastického filmu "V jako Vendeta" (V for Vendetta). Přechytračil 16 federálních zpravodajských agentur, všechny  zpravodajské organizace amerických spojenců, včetně MI5 a izraelského Mossadu. Žádná zpravodajská služba světa ani jejich kombinované úsilí mu nebyly soupeřem.

Zesměšnil "Národní bezpečnostní radu USA" Dicka Cheneyho, Pentagon, Ministerstvo zahraničí, "NORAD"(Severoamerické společné velení vzdušných sil USA a Kanady),  velení amerického letectva a federální "Kontrolu leteckého provozu"(ATC). Ráno 11.září 2001 čtyřikrát oklamal bezpečnostní služby na letištích. Vyvolal selhání nejvyspělejší protivzdušné obrany světa, která umožnila teroristům v unesených dopravních letadlech nejen se pohybovat mimo vzdušné koridory, ale i narazit do právě opravovaného křídla Pentagonu. Superman Chalid Šejk Mohammed to vše dokázal s piloty bez potřebné kvalifikace. Ještě v průběhu svého věznění a mučení dokázal zabránit FBI uchránit konfiskované videozáznamy z kamer na budově Pentagonu, které podle oficiální verze, zaznamenaly náraz uneseného letounu do budovy.  Jak naivní musí být člověk, který uvěří této hollywoodské fantazii?

Pokud měl obviněný tyto nadlidské schopnosti, jak ho vůbec mohli nekompetentní Američané zadržet? A jak se mohl tento, všemu odolný superman na mučidlech přiznat ke svým hrozným činům. Americká vláda odpověděla na důkazy vyvracející věrohodnost jejich exotických teorií ve zprávě ředitele "Národního zpravodajství" Dennise Blaira "O hrozbách Spojeným státům" novou definicí, ve které se cíle války s terorismem přesunují z vnějších i na vnitřní nepřátele.

Ministryně vnitra Janet Napolitanová označila 21.2.2010 za stejné nebezpečí jak vnější tak i domácí teroristy. Za extremisty jsou nyní považování všichni, kdo se postaví do opozice proti vládě, podobně jako organizace "Architekti a inženýři za pravdu  o 11.září". Organizace měla z počátku 100 členů, nyní 1000, co s ní budou dělat až jich bude desetinásobek?

Cass Sunstein, jeden z poradců prezidenta Obamy navrhuje infiltrovat do organizace "Architekti a inženýři"  agenty, kteří její členy  vyprovokují k  prohlášením a akcím, za které mohou být obvinění a věznění. Zbavit se jich za každou cenu.

Proč chce administrativa použít tak extrémní opatření proti údajným bohémům, kteří vyvolávají jen výsměch? Obává se snad, že za tím něco vězí? Nebylo by jednodušší jejich důkazy prostudovat a vyvrátit?

Mnoho amerických občanů odmítá důkazy o tom, že by jejich vláda vůbec někdy zauvažovala o zabíjení Američanů v údajně  teroristy unesených letounech a destruovaných budovách. Z omylu je uvedl 3.2.2010 ředitel "Národního zpravodajství" Dennis Blair oznámením v již zmíněné zprávě, že Americká vláda může zabíjet  své vlastní občany, pokud se nacházejí mimo hranice USA. Není k tomu potřeba žádné zadržení, soud a rozsudek za hrdelní zločin.

Je evidentní, že pokud může americká vláda vraždit své občany za hranicemi, proč by to nemohla dělat doma. V dosud živé paměti je vyvraždění 82 členů (mužů, žen i děti) "Davidovy sekty Adventistů sedmého dne" v texaském Wacu v roce 1993, za Clintonovy vlády, bez jakéhokoli zákonného důvodu. Prezident se rozhodl.

Američané by se měli rovněž seznámit s "Operací Northwoods" provokací, připravovanou předsedou "Sboru náčelníků štábů", generálem Lemnitzerem v roce 1962. V jejím průběhu měly skupiny agentů a spolupracovníků CIA rozpoutat vlnu teroru v Miami, Washingtonu a dalších městech, potápět na otevřeném moři lodě s kubánskými emigranty, unášet dopravní letadla a dokazovat, že jde o akce řízené z Kuby. Získat tak vnitřní i vnější podporu pro likvidaci režimu Fidéla Castra.  Tajný plán byl odmítnut Johnem Kennedym, což se stalo jedním z důvodů jeho zavraždění.

Před 11.září 2001 byly americké neokonzervativní elity přesvědčeny, že k invazi na Střední východ potřebují nový Pearl Harbor. Američtí občané i světová veřejnost by měli věnovat pozornost zvyšujícímu se počtu expertů, tvrdících, že jim všechny "vyšetřovací" komise předkládají zfabrikované zprávy, protože jen tak je možné zabránit vytváření krytí, pro rozpoutání další války. Lze očekávat, že obviněný, bude odsouzen k nejvyššímu trestu. Ale i hitlerovští, nacističtí soudci věděli dopředu, že musí obviněné odsuzovat k trestu smrti.

Karel Kluz 

Partneři:
partneri-kscm
partneri-sckp
partneri-sos
partneri-wdfy
partneri-solidnet
partneri-ceske-mirove-hnutípartneri-festival
partneri-kcp

 partneri-stripkyzesveta

©  Komunistický svaz mládeže

Licence Creative Commons
Toto dílo podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 4.0 Mezinárodní License .